Trans Link Systems B.V. is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website. Je vindt hier allerlei informatie over onze diensten en onze organisatie. Wij doen er alles aan de site actueel en juist te houden. Kom je toch iets tegen dat verouderd of niet juist is? Laat het ons dan weten. Mail naar communicatie@translink.nl, dan kunnen wij het aanpassen. Je persoonsgegevens verwerken wij uitsluitend om diensten te verlenen. Translink verwerkt niet meer persoonsgegevens dan noodzakelijk.

Gebruik van informatie, fotomateriaal en logo’s
De informatie en het fotomateriaal op de website en de logo’s van Trans Link Systems B.V. en de OV-chipkaart zijn ons eigendom. Wil je hiervan gebruikmaken? Neem dan contact op met communicatie@translink.nl.

Hergebruik
Bij hergebruik van de inhoud van de grafische tabellen en grafieken van deze website verwachten wij dat je de naam Translink vermeldt. Het hergebruik en citeren van de inhoud van de grafische tabellen en grafieken mag niet de indruk wekken dat Translink de strekking van het afgeleide werk onderschrijft of dat Translink instemt met de inhoud.