Illustration

Lekker werken bij Translink

Bij Translink werken ruim 200 gedreven mensen aan de beste betaalervaring voor reizigers in het openbaar vervoer. We doen dat in een open sfeer met korte lijntjes. We zijn trots op wat we doen. En niet onbelangrijk: we bieden prima arbeidsvoorwaarden!

Vrij bewegen

Bij Translink vinden we vrij bewegen heel belangrijk. Vrijheid voor ontwikkeling, maar ook vrijheid om te kiezen, ook voor onze medewerkers. We doen niet moeilijk over thuiswerken, maar bieden je juist ruimte om ook thuis een fijne werkplek te creëren, met een thuiswerkbudget en internetvergoeding.

We geven je een knappe device om mee te werken, want goed gereedschap is onmisbaar. Apple of Windows? Jij mag kiezen. Op kantoor sluit je hem aan op de werkplek waar jij wil. We hebben mooie, open ruimtes, fijne werkplekken met zit-en-stabureaus, concentratieplekken en lekkere ruimtes om juist met je collega’s te overleggen of even uit de werksetting te stappen.

Je krijgt een Individueel Keuzebudget van bijna 7% van je bruto salaris. En jij hebt de regie waar je dat voor wilt inzetten. Extra vakantiedagen, inleg voor je pensioen, premies voor werknemersverzekeringen of een extra opleiding? Of gewoon als spaarpotje voor wat extra geld? Jij kiest.

Vrij bewegen

Ruimte voor groei

We geven je ook ruimte om te ontwikkelen. Zo is er een jaarlijks opleidingsbudget om je verder te bekwamen. Maar we moedigen je ook aan om je ambities uit te spreken en na te streven. Om kansen te pakken en te groeien. Het is tenslotte jouw carrière.

Omdat we zo’n gespecialiseerd bedrijf zijn met een complexe dienstverlening, besteden we veel aandacht aan een goede onboarding. Je krijgt de tijd om een beetje wegwijs te worden in de materie en je krijgt een buddy toegewezen die je daarbij helpt en praktische zaken kan uitleggen.

Ruimte voor groei

Vitaal werken

Bij lekker werken hoort natuurlijk ook een gezonde werkomgeving. Daarom besteden we veel aandacht aan vitaliteit. We organiseren leuke activiteiten om fysiek en mentaal vitaal te blijven. In onze Brasserie kun je dagelijks terecht voor een lekkere en gezonde lunch. Er staat bovendien altijd een mand met fruit en een watertap voor je klaar. En zin in een extra lekkere koffie? Je collega achter de koffiebar maakt hem met liefde voor je klaar.

Vitaal werken

Werken in Finance

David is hoofd finance bij Translink. Betalen in het OV moet betrouwbaar zijn en OV-bedrijven moeten erop kunnen rekenen dat de reiskosten van reizigers die bij hen hebben ingecheckt ook bij hen belanden. Belangrijk werk dus! David neemt je mee en geeft je een indruk hoe het is om te werken bij Translink.

Werken in Finance

Werken in IT

Farouk is delivery manger voor het OV-chipkaartsysteem. Je snapt wel dat achter zo’n systeem heel veel IT schuilgaat en die systemen moeten altijd optimaal functioneren. En als er nieuwe functionaliteit wordt toegevoegd, wordt deze natuurlijk uitvoerig getest. Farouk neemt je mee voor een kijkje achter de schermen bij Translink op kantoor.

Werken in IT

Werken in assurance

Rafaël is Interne Auditor bij Translink en was eerder AO/IB Specialist (Administratieve Organisatie/Interne Beheersing). Dit zijn beide belangrijke controlerende functies. Translink wil kunnen aantonen dat een belangrijke dienstverlening als betalen in het OV betrouwbaar en beheerst verloopt en dat risico’s in kaart zijn gebracht. Rafaël vertelt je over zijn werkdag.

Werken in assurance