Hi, ik ben recruiter bij Translink

    Omdat we het belangrijk vinden nieuwe collega’s op een persoonlijke wijze te ontvangen binnen onze organisatie en dit door de corona-epidemie nu niet mogelijk is, is besloten om de vacatures tijdelijk on hold te zetten. 

    Heb je onlangs contact met ons gehad over een vacature dan nemen we persoonlijk contact met je op. Een open sollicitatie insturen kan wel! Stuur jouw sollicitatie naar:  marina.mohammad@translink.nl. Wil je meer weten over werken bij Translink? Bel dan: 06-82048012.

Stapsgewijs kennismaken

We leren je graag kennen en doorlopen daarvoor onderstaande 4 stappen

Sollicitatie
Je hebt gesolliciteerd! De recruiter neemt contact met je op. Je kunt dus een email of telefoontje van Marina verwachten.
Eerste kennismaking
Als er een match is, nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek. Een eerste verkenning voor allebei. Sluiten onze wensen en verwachtingen op elkaar aan?
Verdere verkenning
Zijn we allebei enthousiast dan volgt een tweede gesprek. Vooraf vragen we je een persoonlijkheidstest in te vullen. Op die manier leren we je nog beter kennen.
BIJNA ROND
Zijn we beiden overtuigd? Dan plannen we nog een gesprek met onze directie. Als alle lichten daarna op groen staan, doen we je een aanbieding voor je nieuwe baan!