Functioneel Beheerder

    Opleiding: Een afgeronde HBO of WO-opleiding, bij voorkeur in een financiële of bedrijfseconomische richting

    Ervaring: Minimaal 2 jaar relevante werkervaring binnen een IT-omgeving

    Persoon: Jij werkt oplossingsgericht en nauwkeurig en bent nieuwsgierig

    Kennis: Systeemkennis in keten en het bouwen of gebruik maken van SQL/query’s

WAT GA JE DOEN?

Wil jij een bijdrage leveren aan de wereld van betalen in het OV? Leg je makkelijk verbanden en denk je graag procesmatig? Dan zijn wij op zou naar jou! 


Als Functioneel Beheerder ben je de schakel tussen de klant en vervoerder en ben je verantwoordelijk voor de continuïteit van de transactieverwerkingen. Je verwerkt en analyseert dagelijkse transacties die ontstaan door reizigers in het OV. Translink verwerkt jaarlijks 2,5 miljard transacties! Wanneer er zich daar bijzonderheden voordoen ben jij de eerste die gaat uitzoeken wat het probleem is en waar het vandaan komt. Je maakt daarbij gebruik van je interne netwerk en beweegt je makkelijk tussen verschillende afdelingen van Translink. Daarnaast herken je verschillende patronen in transactie-data en speel je een rol in fraude detectie. Het team kan op je bouwen waar het gaat om betrouwbaarheid en juistheid. 
 
Je bent betrokken bij meerdere innovatieve projecten rondom betalen in het OV. Translink is volop bezig met het ontwikkelen van nieuwe betaalmogelijkheden in het openbaar vervoer. We zijn een bedrijf dat in de belangstelling staat bij iedereen die ook maar iets met het openbaar vervoer in Nederland te maken heeft. Bij de reizigers maar ook bij belangengroeperingen, de politiek, de pers, de vervoerders, de banken en ga zo maar door. Interessant terrein voor een IT-professional! 


WIE ZOEKEN WE?

Je gaat aan de slag binnen een gevarieerd team dat het hart van Translink is! Je bent werkzaam binnen de afdeling Transactieverwerking en je hebt vijf directe collega’s waar je nauw mee samenwerkt. Je beweegt je flexibel binnen de organisatie en bent daardoor ook vaak betrokken bij projecten die raakvlakken hebben met transactieverwerking. 

 
Jouw profiel  
In de rol van Functioneel Beheerder is analyserend vermogen van groot belang. Jij denkt in processen en werkt oplossingsgericht en secuur. Je gaat uit van je eigen kracht, neemt zelf regie over je werk en bent leergiering. Zelf op onderzoek gaan zie jij dan ook als een uitdaging. Je hebt ervaring met het bouwen of gebruik maken van SQL/query’s om databases te analyseren. Ook heb je affiniteit met het doorgronden van systemen en data. Een financiële of bedrijfseconomische achtergrond is een grote pre. 
 
Wat bieden wij? 
Je gaat aan de slag bij een innovatief bedrijf dat volop in ontwikkeling is en ambitieuze toekomstplannen heeft binnen een team dat zich nog verder moet gaan vormen. Jij draagt daaraan bij! Als Functioneel Beheerder krijg je een zelfstandige en verantwoordelijke baan waarbij er veel ruimte is voor eigen initiatief. Je werkt nauw samen met je collega’s aan een innovatief product van maatschappelijk belang. 
 
We bieden een salaris tussen de € 3000,- en € 4000,- o.b.v. 40 uur. Om deze functie goed te vervullen vragen we minimaal 32 uur per week beschikbaarheid. Bij Translink staat bij alles wat we doen de reiziger centraal. Om dit te realiseren wil Translink zelf ook een wendbare en flexibele organisatie zijn en daarom bieden we onze medewerkers veel ruimte voor ontwikkeling. Zelf regie hebben op je arbeidsvoorwaarden, ook dat past bij onze visie. We bieden als Translink jou de mogelijkheid om een deel van je arbeidsvoorwaarden zelf in te vullen. Daarvoor is een budget beschikbaar boven op je brutosalaris. Dit kan je o.a. inzetten voor opleidingen, coaching of extra vakantie- of verlofdagen 


Interesse?
 
Solliciteer dan nu of neem contact op met onze Corporate Recruiter Marina voor meer informatie: 06 8204 8012 of marina.mohammad@translink.nl. In ons privacy statement lees je hoe we omgaan met je persoonsgegevens op het moment dat je bij ons solliciteert.


WOW! IK SOLLICITEER

Stapsgewijs kennismaken

We leren je graag kennen en doorlopen daarvoor onderstaande 4 stappen

Sollicitatie
Je hebt gesolliciteerd! De recruiter neemt contact met je op. Je kunt dus een email of telefoontje van Marina verwachten.
Eerste kennismaking
Als er een match is, nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek. Een eerste verkenning voor allebei. Sluiten onze wensen en verwachtingen op elkaar aan?
Verdere verkenning
Zijn we allebei enthousiast dan volgt een tweede gesprek. Vooraf vragen we je een persoonlijkheidstest in te vullen. Op die manier leren we je nog beter kennen.
BIJNA ROND
Zijn we beiden overtuigd? Dan plannen we nog een gesprek met onze directie. Als alle lichten daarna op groen staan, doen we je een aanbieding voor je nieuwe baan!