Specialist Interne Beheersing

  Opleiding:   Een afgeronde hbo-opleiding, bij voorkeur in Audit/Accountancy.
  Ervaring:     Minimaal 3 jaar relevante werkervaring op het gebied van de AO/IB.
  Persoon:     Je bent daadkrachtig, analytisch scherp in de discussie en je zoekt actief de samenwerking.

WAT GA JE DOEN?

Translink ontwikkelt nieuwe manieren van betalen in het OV. Voorbeeld hiervan is in- en uitchecken met je betaalpas of creditcard. Deze nieuwe vormen van betalen zorgen ervoor dat wij straks onder het toezicht van De Nederlandsche Bank vallen. Daarom zijn wij op zoek naar een Specialist Interne Beheersing.

In deze rol stel je je proactief op als sparringpartner en adviseur voor het management op het gebied van de administratieve organisatie. Tegelijk ben je hands-on en draag je bij aan het vastleggen van interne beheersingsmaatregelen. Je zorgt ervoor dat het management de regie blijft voeren over de inrichting van de administratieve organisatie. Je bent procesbegeleider bij het uitvoeren van interne Control Self Assessments door het management. Bij alle werkzaamheden gebruik je risico gebaseerde methodieken.


WIE ZOEKEN WE?

Je durft lastige vragen te stellen, grijpt in als dat nodig is en houdt een rechte rug bij moeilijke beslissingen. Daarnaast ben je in staat om vanuit je inhoudelijke kennis over interne beheersing samen met het management bij te dragen aan een effectieve en efficiënte inrichting van interne beheersingsmaatregelen. Je signaleert in- en externe ontwikkelingen (inclusief wet- en regelgeving) en weet deze ontwikkelingen door te vertalen naar de administratieve organisatie en interne beheersingsmaatregelen. Daarnaast onderhoud je de (geautomatiseerde) vastleggingen van de AO/IB. Naast je werkzaamheden voor het management, werk je nauw samen met verschillende collega’s binnen Translink, zoals de Risico Manager, de Security Manager en Privacy Officer.

Wat zit er in jouw tas?

 • Een afgeronde hbo-opleiding, bij voorkeur in Accountancy
 • Kennis van en ervaring met processen met een hoge automatiseringsgraad is een vereiste (General IT-controls en Application controls)
 • Je hebt sterk ontwikkelde analytische vaardigheden, werkt resultaatgericht en je neemt zelf verantwoordelijkheid over je werkvoorraad
 • Je bent in staat om mensen mee te nemen en te overtuigen van nut en noodzaak van de door jou voorgestelde beheersingsmaatregelen
 • Kennis van en ervaring met processen bij een bedrijf in de financiële dienstverlening/ transactieverwerking is een pré.

WAT BIEDEN WE JE?

Translink is een bedrijf dat in de belangstelling staat bij iedereen die ook maar iets met het openbaar vervoer in Nederland te maken heeft. Bij de reizigers maar ook bij belangengroeperingen, de politiek, de pers, de vervoerder, de banken en ga zo maar door. Jaarlijks verwerken wij ruim 2,7 miljard transacties en er zijn meer dan 15 miljoen OV-chipkaarten in omloop. We zijn volop bezig met het ontwikkelen van nieuwe betaalmogelijkheden in het openbaar vervoer. Je gaat dus aan de slag bij een innovatief bedrijf dat ambitieuze toekomstplannen heeft met een groot maatschappelijk belang. Jij draagt daaraan bij!

Wat biedt Translink jou?
Als AO/IB specialist krijg je een uitdagende baan waarbij er veel ruimte is voor eigen initiatief. Je werkt nauw samen met je collega’s aan een innovatief product van maatschappelijk belang. Je krijgt een salaris tussen € 4.500,- en € 5.500,- o.b.v. 40 uur per week. We bieden minimaal een 32-urige werkweek, waarbij je flexibel kunt werken.

Bij Translink staat de reiziger centraal bij alles wat we doen. Om dit te realiseren is Translink zelf ook een wendbare en flexibele organisatie en daarom bieden we veel ruimte voor ontwikkeling. Zelf regie hebben op je arbeidsvoorwaarden, ook dat past bij onze visie. Je kunt daarom een deel van je arbeidsvoorwaarden zelf invullen. Daarvoor is een budget beschikbaar bovenop je brutosalaris. Dit kan je bijvoorbeeld inzetten voor opleidingen, coaching of extra vakantie- of verlofdagen.
Is deze vacature op jouw lijf geschreven?
Solliciteer dan snel! Vragen? Neem contact op met onze Corporate Recruiter Gertjan van Swieten voor meer informatie: 06 1042 9505 of gertjan.van.swieten@translink.nl.

In ons privacy statement lees je hoe we omgaan met je persoonsgegevens op het moment dat je solliciteert.

Wow, ik solliciteer

Stapsgewijs kennismaken

We leren je graag kennen en doorlopen daarvoor onderstaande 4 stappen

Sollicitatie
Je hebt gesolliciteerd! De recruiter neemt contact met je op. Je kunt dus een email of telefoontje van Gertjan verwachten.
Eerste kennismaking
Als er een match is, nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek. Een eerste verkenning voor allebei. Sluiten onze wensen en verwachtingen op elkaar aan?
Verdere verkenning
Zijn we allebei enthousiast dan volgt een tweede gesprek. Vooraf vragen we je een persoonlijkheidstest in te vullen. Op die manier leren we je nog beter kennen.
BIJNA ROND
Zijn we beiden overtuigd? Dan plannen we nog een gesprek met onze directie. Als alle lichten daarna op groen staan, doen we je een aanbieding voor je nieuwe baan!