Medewerker HR Support

  Opleiding:       Een afgeronde mbo-4/hbo opleiding bij voorkeur in HRM
  Ervaring:          Minimaal 3 jaar werkervaring in een administratieve HR-functie
  Kennis:             HR-administratie en de bijbehorende processen + HR-analytics
  Persoon:          Je bent pro-actief, zelfstandig en wendbaar

Wat ga je doen?

Als Medewerker HR Support maak je deel uit van het HR-team bestaande uit 4 collega’s. Dit team groeit in zelforganisatie en agile werken. Deze manier van werken past bij onze kernwaarden: zelfregie, samenwerken en wendbaarheid. Jij bent verantwoordelijk voor de HR-administratie en de bijbehorende processen. En je bedenkt hoe we deze processen verder kunnen optimaliseren en vastleggen binnen onze digitale systemen. Daarnaast ben je betrokken bij alle facetten van ons HR-proces en je vindt het leuk om daarvoor af te stemmen met collega’s en externe partners. Naast de HR-collega’s werk je samen met onze externe partners voor het HR-systeem en de payrolling. Je belangrijkste taken in deze functie zijn:

 • Het nauwkeurig uitvoeren en verder optimaliseren van de HR-administratie, inclusief het beheer van de digitale personeelsdossiers
 • Het aanleveren van de benodigde informatie voor de uitbestede salarisadministratie en het contact onderhouden met deze externe partner
 • HR-analytics: zoals het verzorgen van rapportages over ziekteverzuim, in-, door-, en uitstroom
 • Het signaleren van mogelijkheden voor het vergroten van de effectiviteit en efficiency van de HR-dienstverlening binnen Translink


"Bij Translink werken we op basis van vertrouwen en dat voel ik. Dat geeft mij de energie om elke dag met het HR-team vooruit te bewegen vóór en mét onze collega’s"
Eva Berkhout - Teamleider HR | F&O | Communicatie 


Wie zoeken we?

Je bent een ervaren HR-medewerker die resultaatgericht te werk gaat. Je bent het aanspreekpunt voor medewerkers en managers bij vragen over bijvoorbeeld arbeidsvoorwaarden. Je bent nauwkeurig en betrekt je collega’s in het projectmatig samenwerken. Je bent in staat complexe materie om te zetten in concrete verbeteringen. Je hebt een duidelijke visie op HR-analytics en focus op het continu verbeteren van de processen. Je weet op basis van data verbanden te leggen tussen HR-activiteiten en de impact op de rest van de organisatie.

Wat zit er in jouw tas?

 • Een afgeronde mbo4/hbo opleiding bij voorkeur in HRM
 • Kennis over arbeidsvoorwaarden, -administratie, -processen & -procedures, relevante wet- en regelgeving en HR-analytics, digitalisering en rapportages
 • Minimaal 5 jaar werkervaring in een administratieve HR-functie
 • Je bent pro-actief, communicatief vaardig en komt zelf met oplossingen

Wat bieden we je?

Translink is een bedrijf dat in de belangstelling staat bij iedereen die ook maar iets met het openbaar vervoer in Nederland te maken heeft. Bij de reizigers maar ook bij belangengroeperingen, de politiek, de pers, de vervoerder, de banken en ga zo maar door. In 2019 verwerkten wij ruim 2,7 miljard transacties en er zijn meer dan 15 miljoen OV-chipkaarten in omloop. We zijn volop bezig met het ontwikkelen van nieuwe betaalmogelijkheden in het openbaar vervoer. Je gaat dus aan de slag bij een innovatief bedrijf dat ambitieuze toekomstplannen heeft met een groot maatschappelijk belang. Jij draagt daaraan bij!


Wat biedt Translink jou?

Als Medewerker HR Support krijg je een uitdagende baan waarbij er veel ruimte is voor eigen initiatief. Je werkt nauw samen met je collega’s aan een innovatief product van maatschappelijk belang. We bieden minimaal een 32-urige werkweek, waarbij je flexibel kunt werken. Je krijgt een salaris tussen € 2.500,- en € 3.500,- o.b.v. 40 uur per week.

Bij Translink staat de reiziger centraal bij alles wat we doen. Om dit te realiseren is Translink zelf ook een wendbare en flexibele organisatie en daarom bieden we veel ruimte voor ontwikkeling. Zelf regie hebben op je arbeidsvoorwaarden, ook dat past bij onze visie. Je kunt daarom een deel van je arbeidsvoorwaarden zelf invullen. Daarvoor is een budget beschikbaar bovenop je brutosalaris. Dit kan je bijvoorbeeld inzetten voor opleidingen, coaching of extra vakantie- of verlofdagen.

Is deze vacature op jouw lijf geschreven?
Solliciteer dan snel! Vragen? Neem contact op met onze Corporate Recruiter Gertjan van Swieten voor meer informatie: 06 1042 9505 of gertjan.van.swieten@translink.nl.

In ons privacy statement lees je hoe we omgaan met je persoonsgegevens op het moment dat je solliciteert.

Wow, ik solliciteer

Stapsgewijs kennismaken

We leren je graag kennen en doorlopen daarvoor onderstaande 4 stappen

Sollicitatie
Je hebt gesolliciteerd! De recruiter neemt contact met je op. Je kunt dus een email of telefoontje van Gertjan verwachten.
Eerste kennismaking
Als er een match is, nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek. Een eerste verkenning voor allebei. Sluiten onze wensen en verwachtingen op elkaar aan?
Verdere verkenning
Zijn we allebei enthousiast dan volgt een tweede gesprek. Vooraf vragen we je een persoonlijkheidstest in te vullen. Op die manier leren we je nog beter kennen.
BIJNA ROND
Zijn we beiden overtuigd? Dan plannen we nog een gesprek met onze directie. Als alle lichten daarna op groen staan, doen we je een aanbieding voor je nieuwe baan!