Manager klantenservice OV-chipkaart

    Opleiding:       Een afgeronde hbo-opleiding
    Ervaring:         Minimaal 5 jaar leidinggevende ervaring binnen een contactcenter
    Persoon:         Je bent zelfsturend, werkt gestructureerd en je zoekt actief de samenwerking

WAT GA JE DOEN?

Translink is op zoek naar een Kanaalmanager die verantwoordelijk is voor de klantenservice van de OV-chipkaart. Met 15,3 miljoen OV-chipkaarten in Nederland kun je je voorstellen dat een goede klantenservice heel belangrijk is. Onze klantenservice stond in 2019 976.000 klanten telefonisch te woord. Onze klantenservice wordt hooggewaardeerd en dat houden we graag zo!


In de functie van Kanaalmanager stuur je onze externe partner/leverancier aan waar de 1e lijn klantenservice is belegd. Dit doe je zowel operationeel als tactisch en je schakelt moeiteloos tussen deze verschillende niveaus. Je bewaakt de afgesproken KPI’s en bent verantwoordelijk voor de juiste forecasting. Daarnaast ben je Contractmanager voor de onderliggende contracten en verantwoordelijk voor de facturatie richting onze klanten, de OV-bedrijven. Je werkt in deze functie nauw samen met de Delivery Manager OV-chipkaart services, de Kwaliteitsspecialist en de Kanaalmanager 2e lijn.


WIE ZOEKEN WE?

Je bent klantgericht, resultaatgericht en verdiept je graag in de uitdagende wereld van OV-(chipkaart) dienstverlening. Je bent professioneel ingesteld en werkt graag mee in een team van gedreven specialisten. Je bent zelfsturend, werkt gestructureerd en je zoekt actief de samenwerking met je collega's binnen Translink en onze leveranciers. Je bent servicegericht en je ervan bewust dat jouw presteren rechtstreeks van invloed is op de continuïteit en de kwaliteit van de service en tevredenheid van onze klanten en reizigers. Er zal de komende jaren veel verandering plaatsvinden in onze dienstverlening. We gaan van de huidige OV-chipkaart naar nieuwe vormen van betalen in het OV. Hierbij kun je denken aan een betaalpas, mobiele telefoon en de opvolger van de OV-chipkaart. Een ‘change’ mentaliteit is daarom erg belangrijk.


Wat zit er in jouw tas?


  • Een afgeronde hbo-opleiding
  • Minimaal 5 jaar leidinggevende ervaring binnen een contactcenter
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

WAT BIEDEN WE JE?

Translink is een bedrijf dat in de belangstelling staat bij iedereen die ook maar iets met het openbaar vervoer in Nederland te maken heeft. Bij de reizigers maar ook bij belangengroeperingen, de politiek, de pers, de vervoerders, de banken en ga zo maar door. Jaarlijks verwerken wij ruim 2,7 miljard transacties en er zijn meer dan 15 miljoen OV-chipkaarten in omloop. We zijn volop bezig met het ontwikkelen van nieuwe betaalmogelijkheden in het openbaar vervoer. Je gaat dus aan de slag bij een innovatief bedrijf dat continu in ontwikkeling is en ambitieuze toekomstplannen heeft. Jij draagt daaraan bij!


Wat biedt Translink jou?
 

Als Kanaalmanager krijg je een uitdagende baan waarbij er veel ruimte is voor eigen initiatief. Je werkt nauw samen met je collega’s aan een innovatief product van maatschappelijk belang. Je krijgt een salaris tussen € 3800,- en € 4800,- o.b.v. 40 uur per week. We bieden minimaal een 32-urige werkweek, waarbij je flexibel kunt werken.


Bij Translink staat de reiziger centraal bij alles wat we doen. Om dit te realiseren is Translink zelf ook een wendbare en flexibele organisatie en daarom bieden we veel ruimte voor ontwikkeling. Zelf regie hebben op je arbeidsvoorwaarden, ook dat past bij onze visie. Je kunt daarom een deel van je arbeidsvoorwaarden zelf invullen. Daarvoor is een budget beschikbaar bovenop je brutosalaris. Dit kan je bijvoorbeeld inzetten voor opleidingen, coaching of extra vakantie- of verlofdagen.


Is deze vacature op jouw lijf geschreven?

Solliciteer dan snel! Vragen? Neem contact op met onze Corporate Recruiter Gertjan van Swieten voor meer informatie: 06 1042 9505 of gertjan.van.swieten@translink.nl

In ons privacystatement lees je hoe we omgaan met je persoonsgegevens op het moment dat je solliciteert.

Wow, ik solliciteer!

Stapsgewijs kennismaken

We leren je graag kennen en doorlopen daarvoor onderstaande 4 stappen

Sollicitatie
Je hebt gesolliciteerd! De recruiter neemt contact met je op. Je kunt dus een email of telefoontje van Marina verwachten.
Eerste kennismaking
Als er een match is, nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek. Een eerste verkenning voor allebei. Sluiten onze wensen en verwachtingen op elkaar aan?
Verdere verkenning
Zijn we allebei enthousiast dan volgt een tweede gesprek. Vooraf vragen we je een persoonlijkheidstest in te vullen. Op die manier leren we je nog beter kennen.
BIJNA ROND
Zijn we beiden overtuigd? Dan plannen we nog een gesprek met onze directie. Als alle lichten daarna op groen staan, doen we je een aanbieding voor je nieuwe baan!