HR Adviseur

  Opleiding: een afgeronde hbo-opleiding

  Ervaring: minimaal 5 jaar ervaring als HR Adviseur

  Persoon: zelfstartend, hands-on en energiek

  Kennis: HR-generalist

WAT GA JE DOEN?

Wil je aan de slag in een organisatie die volop in beweging is en waar jij een belangrijke bijdrage aan de verdere ontwikkeling gaat leveren? Heb jij aandacht voor de ontwikkeling van mensen en afdelingen en wil je in de volle breedte van het HR-vak werken? Dan gaan wij graag het gesprek met je aan! 


Jouw nieuwe baan 
Translink is een wendbare organisatie met duurzaam inzetbare medewerkers, HR speelt in deze missie een belangrijke rol. In deze functie ondersteun en adviseer je de organisatie bij allerlei vraagstukken op het brede terrein van personeel én organisatie. Je bent hét HR-aanspreekpunt en sparringpartner voor enkele units en je hebt daarnaast een paar kennisdomeinen binnen het brede HR-vlak onder je hoede. Je zet je in om onze kernwaarden: zelfregie, samenwerken en wendbaarheid binnen de organisatie te stimuleren. Je houdt je bezig met alle aspecten rondom in-, door- en uitstroom van medewerkers. Hieronder valt onder anderen:

 • Het (proactief) adviseren van medewerkers en leidinggevenden
 • Het zorgdragen voor efficiënte en correcte vastlegging van HR-administratie
 • Het voeren van sollicitatiegesprekken, bespreken van arbeidsovereenkomsten en zorgdragen voor een goede onboarding
 • Persoonlijke begeleiding bij uitdiensttreding en vormgeven aan een goede offboarding
 • Het meedenken met de Unit Managers bij het inrichten van de afdelingen en de wendbaarheid van zijn/haar teamleden
 • Het zorgdragen voor de duurzame inzetbaarheid, begeleiding en ontwikkeling van medewerkers
 • Het verder vormgeven aan belonen en waarderen
 • Actief meedenken hoe processen kunnen worden geoptimaliseerd en dit samen met het team doorvoeren


Jouw nieuwe team 
Je maakt onderdeel uit van het HR-team bestaande uit 3 collega’s. Dit team werkt zelfstandig, vult elkaar aan en is wendbaar. Eens per jaar worden onderling de verschillende HR-domeinen verdeeld. Aandachtspunten voor dit jaar zijn o.a. het ontwikkelen van een management inwerk- en developmentprogramma, een onboarding programma en het verder verbeteren van werving & selectie en talentontwikkeling van medewerkers. Door te rouleren krijg je de kans je te verdiepen in HR en jezelf te verbreden op HR-vlak. Je rapporteert direct aan de Unit Manager Business Support.


WIE ZOEKEN WE?

Jouw profiel 
Je bent een enthousiaste HR-generalist met een hands-on mentaliteit. Je kan snel schakelen, beweegt je makkelijk binnen een organisatie en bent klantgedreven. Je bent proactief, zelfsturend en initiatiefrijk. Je hecht veel waarde aan kwaliteit, duurzaamheid en ontwikkeling en herkent je in onze bedrijfscultuur. Verder verwachten wij:

 • een HR Adviseur met minimaal 5 jaar ervaring in een brede HR-functie
 • een afgeronde hbo-opleiding
 • ervaring met e-HRM is een pré 

WAT BIEDT TRANSLINK?

Over Translink 
Translink verwerkt jaarlijks ruim 2,7 miljard transacties en er zijn meer dan 14 miljoen OV-chipkaarten in omloop. We zijn volop bezig met het ontwikkelen van nieuwe betaalmogelijkheden in het openbaar vervoer. Je gaat dus aan de slag bij een innovatief bedrijf dat volop in ontwikkeling is en ambitieuze toekomstplannen heeft. Jij draagt daaraan bij! Als HR Adviseur is het belangrijk dat jij meedenkt en meebeweegt. Elk kwartaal kijken we met de business naar de toekomst en hoe we een wendbare organisatie kunnen blijven met het oog op de toekomst. Wij werken vanuit onze kernwaarden: zelfregie, samenwerken en wendbaarheid. Je stapt op eigen initiatief in, wanneer jij denkt toegevoegde waarde te kunnen bieden en je vraagt je dus in ieder situatie af; wat is hier nodig? Zo is het werk afwisselend, de toegevoegde waarde groot en de verantwoordelijkheid gedeeld. 


Wat bieden wij? 
We bieden een salaris tussen € 3800,- en € 4600,- o.b.v. 40 uur per week. Om deze functie goed te vervullen vragen we 32-40 uur per week beschikbaarheid. Bij Translink staat de reiziger centraal bij alles wat we doen. Om dit te realiseren wil Translink zelf ook een wendbare en flexibele organisatie zijn en daarom bieden we onze medewerkers veel ruimte voor ontwikkeling. Zelf regie hebben op je arbeidsvoorwaarden, ook dat past bij onze visie. We bieden als Translink jou de mogelijkheid om een deel van je arbeidsvoorwaarden zelf in te vullen. Daarvoor is een budget beschikbaar boven op je brutosalaris. Dit kan je o.a. inzetten voor opleidingen, coaching of extra vakantie- of verlofdagen.


Interesse? 
Solliciteer dan snel! Vragen? Neem contact op met onze Corporate Recruiter Marina voor meer informatie: 06 8204 8012 of marina.mohammad@translink.nl.


In ons privacy statement lees je hoe we omgaan met je persoonsgegevens op het moment dat je bij ons solliciteert.


WOW, IK SOLLICITEER!

Stapsgewijs kennismaken

We leren je graag kennen en doorlopen daarvoor onderstaande 4 stappen

Sollicitatie
Je hebt gesolliciteerd! De recruiter neemt contact met je op. Je kunt dus een email of telefoontje van Marina verwachten.
Eerste kennismaking
Als er een match is, nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek. Een eerste verkenning voor allebei. Sluiten onze wensen en verwachtingen op elkaar aan?
Verdere verkenning
Zijn we allebei enthousiast dan volgt een tweede gesprek. Vooraf vragen we je een persoonlijkheidstest in te vullen. Op die manier leren we je nog beter kennen.
BIJNA ROND
Zijn we beiden overtuigd? Dan plannen we nog een gesprek met onze directie. Als alle lichten daarna op groen staan, doen we je een aanbieding voor je nieuwe baan!

Je collega:
"Ga jij met ons ervoor zorgen dat Translink een wendbare organisatie blijft?"
Olga ter Hedde

Beweeg jij met ons mee?