Medewerker Financiële Administratie

  Opleiding: Een afgeronde financiële mbo of hbo-opleiding
  Ervaring: Met financiële pakketten, modellering en rapportagetools is een pré
  Persoon: Je bent een ondernemend persoon die het leuk vindt om snel resultaten te realiseren, maar ook “waarom-vragen” stelt, kritisch durft te zijn.
  Kennis: Het slagvaardig kunnen uitvoeren van de werkzaamheden die horen bij een financiële administratie (ASR).

WAT GA JE DOEN?

Wij verwerken bij Translink jaarlijks ruim 2,5 miljard transacties. Onze Finance afdeling zorgt voor de een verwerking van alle financiële gegevens. Om ons hierbij te ondersteunen zijn we op zoek naar een Medewerker financiële administratie. Je werkt in deze rol samen met een team van collega’s op de Finance afdeling. Deze functie is een combinatie van het slagvaardig uitvoeren van werkzaamheden die horen bij een financiële administratie (ASR) en het vormgeven van verbeteringen en veranderingen in een complexe omgeving. Daarnaast houd je je bezig met:

 • Het juist en volledig registreren van resultaten (opbrengsten en lasten) en financiële relaties (vorderingen en schulden). Het leggen van verbandscontroles heeft voor jou geen geheimen.
 • Het opstellen en verbeteren van verschillende (ad hoc) rapportages, je levert een bijdrage aan (het verbeteren van) periodieke afsluitingen en geeft de nodige input voor de statutaire jaarrekeningen. 
 • Het aanscherpen van processen binnen de afdeling Finance met als gevolg meer efficiëntere en effectieve taakuitvoering.
 • Het interpreteren van cijfers, je te verdiepen in oorzaken van belangrijke verschillen en de business aan de hand te nemen om verbeteringen in de financiële administratie te bewerkstelligen om de verschillen weg te nemen.

De afdeling Finance binnen Translink is een dynamische en uitdagende omgeving, waarbij je te maken krijgt met werkzaamheden die grote maatschappelijke relevantie hebben. De afdeling bestaat uit Accounting & Standard Reporting (ASR), Financial & Business Control. De 4 collega’s van ASR ondersteunen de business en Financial & Business Control. Je rapporteert aan de Manager Finance.


WIE ZOEKEN WE?

 • Iemand met een afgeronde financiële mbo of hbo-opleiding.
 • Ervaring met financiële pakketten, modellering en rapportagetools is een pré
 • Team-speler die graag werkt binnen de dynamiek van een team.
 • Een ondernemend persoon die het leuk vindt om snel resultaten te realiseren, maar ook “waarom-vragen” stelt, kritisch durft te zijn en niet bang is om initiatieven te nemen voor verbeteringen.

Wat bieden we je?
We bieden een uitstekend salaris afhankelijk van je ervaring met daarbij goede en moderne secundaire arbeidsvoorwaarden die ruimte geven aan je persoonlijke groei, ambities en ontwikkeling. Wat dat betekent? Dat lichten we graag aan toe. Deze functie is voor minimaal 32 uur per week.

Geïnteresseerd? Solliciteer dan nu en stuur je CV en motivatie naar onze recruiter Gertjan van Swieten via gertjan.van.swieten@translink.nl.


Stapsgewijs kennismaken

We leren je graag kennen en doorlopen daarvoor onderstaande 4 stappen

Sollicitatie
Je hebt gesolliciteerd! De recruiter neemt contact met je op. Je kunt dus een email of telefoontje van Gertjan verwachten.
Eerste kennismaking
Als er een match is, nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek. Een eerste verkenning voor allebei. Sluiten onze wensen en verwachtingen op elkaar aan?
Verdere verkenning
Zijn we allebei enthousiast dan volgt een tweede gesprek. Vooraf vragen we je een persoonlijkheidstest in te vullen. Op die manier leren we je nog beter kennen.
BIJNA ROND
Zijn we beiden overtuigd? Dan plannen we nog een gesprek met onze directie. Als alle lichten daarna op groen staan, doen we je een aanbieding voor je nieuwe baan!