Management Assistent CFO (32 uur)

  Opleiding: Een afgeronde hbo-opleiding, bij voorkeur schoevers

  Ervaring: Minimaal 5 jaar werkervaring in het ondersteunen op directieniveau 

  Persoon: Proactief, kan mee- en vooral vooruitdenken en je bent sterk in plannen

  Kennis: Een uitstekende beheersing van de Engelse taal, zowel in woord als geschrift

WAT JE GAAT DOEN

Ben jij de enthousiaste en veelzijdige Management Assistent die wij zoeken? Voor de versterking van ons secretariaat zoeken wij een ervaren Management Assistent die de CFO volledig kan ontzorgen. Je schakelt snel, stelt altijd de juiste prioriteiten en anticipeert op lopende en ad hoc zaken. Samen met jouw collega’s zorg jij voor de ondersteuning van het directieteam van Translink.

Je werkt nauw samen met je collega Management Assistente en jullie zorgen voor een perfect lopend secretariaat. Hoewel je elkaar vervangt bij afwezigheid, hebben jullie wel ieder je eigen takenpakket. In deze baan ondersteun je met name de CFO (agendabeheer, email, correspondentie, telefoonverkeer, ontvangst bezoekers).


WIE ZOEKEN WE?

Een proactieve Management Assistent met minimaal 5 jaar werkervaring in het ondersteunen op directieniveau en een uitstekende beheersing van de Engelse taal, zowel in woord als geschrift. Je hebt een afgeronde hbo-opleiding, bent minimaal 32 uur per week beschikbaar en hebt daarnaast ervaring met:

 • Complex agendabeheer en beheer van verschillende mailboxen;
 • Interne en externe vergaderingen plannen en coördineren;
 • Voorbereiden van vergaderstukken (digitaal in iBabs);
 • Het bewerken, opstellen van presentaties, zakelijke correspondentie, verslagen en rapporten conform huisstijl;
 • Organisatie van evenementen;
 • Overige ondersteuning CFO (declaraties, zakenreizen, conference calls opzetten).

Wat bieden we je?
We bieden een salaris tussen de € 2.800,- en € 3.800,- o.b.v. 40 uur. Daarbij moderne secundaire arbeidsvoorwaarden en een keuzebudget die ruimte geven aan je persoonlijke groei, ambities en ontwikkeling. Deze functie is voor 32 uur per week op het station in Amersfoort.

Geïnteresseerd? Solliciteer dan nu of neem contact met ons op voor meer informatie. In ons privacy statement lees je hoe we omgaan met je persoonsgegevens op het moment dat je bij ons solliciteert.

WOW, IK SOLLICITEER!

Stapsgewijs kennismaken

We leren je graag kennen en doorlopen daarvoor onderstaande 4 stappen

Sollicitatie
Je hebt gesolliciteerd! De recruiter neemt contact met je op. Je kunt dus een email of telefoontje van Gertjan verwachten.
Eerste kennismaking
Als er een match is, nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek. Een eerste verkenning voor allebei. Sluiten onze wensen en verwachtingen op elkaar aan?
Verdere verkenning
Zijn we allebei enthousiast dan volgt een tweede gesprek. Vooraf vragen we je een persoonlijkheidstest in te vullen. Op die manier leren we je nog beter kennen.
BIJNA ROND
Zijn we beiden overtuigd? Dan plannen we nog een gesprek met onze directie. Als alle lichten daarna op groen staan, doen we je een aanbieding voor je nieuwe baan!