Facilitair Medewerker

  Opleiding: Een afgeronde Mbo-opleiding

  Ervaring: Minimaal 3 jaar relevante werkervaring binnen facility en/of hospitality

  Persoon: Proactief, kan mee- en vooral vooruitdenken en is servicegericht

  Kennis: Je bent bekend met alle facetten die het vak van facility zo mooi maken

WAT GA JE DOEN?

Je bent in deze functie verantwoordelijk voor een positieve ontvangstbeleving van bezoekers, leveranciers en medewerkers. Je maakt 'lekker werken' mogelijk en levert daarmee een belangrijke bijdrage aan de kwaliteit van het Translink werk. Daarnaast ga je ons helpen bij het verbeteren van interne processen, dienstverlening en samenwerking met onze leveranciers.


WIE ZOEKEN WE?

Als Facilitair Medewerker ben je bekend met het concept Hospitality, wat je op een natuurlijke manier toepast in je werk. Je zorgt samen met je collega’s voor het representatief en netjes houden van ons prachtige kantoor op het station in Amersfoort. Je ziet verbeterpunten en neemt daar in samenwerking met het facilitaire team ook actie op. Daarnaast houd je je bezig met:

 • Het te woord staan van medewerkers bij de Front & Facility desk;
 • De facility en ontvangst mailbox bijhouden en acties opvolgen; 
 • Algemene verbeterslagen op het gebied van leveranciersmanagement;
 • Juiste registratie uitgifte van laptop en telefoons aan medewerkers;
 • Inkoop van kantoormiddelen en het aansturen van de schoonmaak.

Ons team
Ons facilitaire team bestaat uit 7 enthousiaste collega’s die als doel hebben om alle medewerkers en gasten van Translink een tevreden gevoel te geven. Daarbij staat “lekker werken” voorop. In deze functie val je direct onder de Manager Business Support en ga je samen met je collega’s aan de slag om onze facilitaire dienstverlening dagelijks te verbeteren.

Wat bieden we je?
Translink verwerkt jaarlijks ruim 2,5 miljard OV-transacties en er zijn meer dan 14 miljoen OV-chipkaarten in omloop. We zijn volop bezig met het ontwikkelen van nieuwe betaalmogelijkheden in het openbaar vervoer. Je gaat dus aan de slag bij een innovatief bedrijf dat volop in ontwikkeling is en ambitieuze toekomstplannen heeft. Jij draagt daaraan bij!

We bieden een salaris tussen de € 2.000,- en € 2.500,- o.b.v. 40 uur. Daarbij moderne secundaire arbeidsvoorwaarden en een keuzebudget die ruimte geven aan je persoonlijke groei, ambities en ontwikkeling. Deze functie is voor 32 uur per week en aanwezigheid op waarbij vrijdag een must is.

Geïnteresseerd?
Solliciteer dan nu of neem contact met ons op voor meer informatie. In ons privacy statement lees je hoe we omgaan met je persoonsgegevens op het moment dat je bij ons solliciteert.

WOW, IK SOLLICITEER!

Stapsgewijs kennismaken

We leren je graag kennen en doorlopen daarvoor onderstaande 4 stappen

Sollicitatie
Je hebt gesolliciteerd! De recruiter neemt contact met je op. Je kunt dus een email of telefoontje van Gertjan verwachten.
Eerste kennismaking
Als er een match is, nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek. Een eerste verkenning voor allebei. Sluiten onze wensen en verwachtingen op elkaar aan?
Verdere verkenning
Zijn we allebei enthousiast dan volgt een tweede gesprek. Vooraf vragen we je een persoonlijkheidstest in te vullen. Op die manier leren we je nog beter kennen.
BIJNA ROND
Zijn we beiden overtuigd? Dan plannen we nog een gesprek met onze directie. Als alle lichten daarna op groen staan, doen we je een aanbieding voor je nieuwe baan!