Klantenservice Medewerker

  Opleiding: mbo+ werk en denkniveau

  Ervaring: Werkervaring in het contact leggen met consumenten en zakelijke klanten

  Persoon: Klantgericht, dienstverlenend en probleemoplossend

  Vaardigheden: Spreekt en schrijft vloeiend Nederlands, communicatief en sociaal vaardig

OVER TRANSLINK

De OV-chipkaart is het vervoerbewijs voor het openbaar vervoer in Nederland. Met één kaart reizen met de trein, tram, bus en metro. Als reizigers tegen problemen aan lopen en de 1e lijns klantenservice kan het niet oplossen, dan komen wij in beeld. Als Klantenservice Medewerker ben jij onder andere in staat om complexe aanvragen van reizigers af te handelen. 

  

Translink verwerkt jaarlijks ruim 2,7 miljard transacties en er zijn meer dan 14 miljoen OV-chipkaarten in omloop. We zijn volop bezig met het ontwikkelen van nieuwe betaalmogelijkheden in het openbaar vervoer. We zijn een bedrijf dat in de belangstelling staat bij iedereen die ook maar iets met het openbaar vervoer in Nederland te maken heeft. Ook bij de reizigers, die de OV-chipkaart gemiddeld waarderen met het rapportcijfer 8,2!  


WIE PAST DAARBIJ?

 • Je staat bekend als klantgericht, dienstverlenend en probleemoplossend. 
 • Je bent woonachtig in de regio Amersfoort en hebt werkervaring in het contact leggen met consumenten en zakelijke klanten. Mag ook als studentenbaan. 
 • Het is een vereiste dat je goed kunt multitasken en snel kan schakelen, wij maken gebruik van meer dan 20 verschillende systemen.  
 • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en bent communicatief en sociaal vaardig. 
 • Je bent pro-actief, vind het leuk om in een team te werken en beschikt over mbo+ werk en denkniveau. 

WAT BIEDEN WE JE?

Deze functie is in te vullen voor minimaal 32 uur per week. De verdiensten zijn € 11,92 per uur wat neerkomt op een salaris van ongeveer € 2.066,- o.b.v. 40 uur. Je gaat in dienst via het uitzendbureau (payrolling) en daarbij bouw je ook 8% vakantiegeld op. 


INTERESSE?

Ben jij enthousiast geworden? Reageer dan snel op deze vacature! In ons privacy statement lees je hoe we omgaan met je persoonsgegevens op het moment dat je bij ons solliciteert.

Wow, ik solliciteer

Stapsgewijs kennismaken

We leren je graag kennen en doorlopen daarvoor onderstaande 4 stappen

Sollicitatie
Je hebt gesolliciteerd! De recruiter neemt contact met je op. Je kunt dus een email of telefoontje van Marina verwachten.
Eerste kennismaking
Als er een match is, nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek. Een eerste verkenning voor allebei. Sluiten onze wensen en verwachtingen op elkaar aan?
Verdere verkenning
Zijn we allebei enthousiast dan volgt een tweede gesprek. Vooraf vragen we je een persoonlijkheidstest in te vullen. Op die manier leren we je nog beter kennen.
BIJNA ROND
Zijn we beiden overtuigd? Dan plannen we nog een gesprek met onze directie. Als alle lichten daarna op groen staan, doen we je een aanbieding voor je nieuwe baan!