Onze recruiter

Arlette Wouters
Tel 06 1207 5096
“Translink is een jonge, enthousiaste organisatie. We zoeken mensen die durven pionieren, die buiten paden gaan. Maar ook mensen die zorgen voor een stabiele basis van bijvoorbeeld de systemen. Wil jij je steentje bijdragen aan de OV-chipkaart? Kijk eens bij onze vacatures of bel me voor meer informatie.”

Selectieprocedure

Heb jij jouw droombaan bij ons gezien? Dan zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet. Heb je vragen? Dan kun je altijd contact opnemen met onze recruiter, Gertjan van Swieten.

Je hebt je sollicitatie verstuurd. En dan?

Na ontvangst van je sollicitatie krijg je direct een bevestiging. Vervolgens hoor je binnen twee weken na de sluitingsdatum van de vacature of we je uitnodigen om nader kennis te maken. Het eerste gesprek heb je met je toekomstige manager en de recruiter. Als alles voor jou en ons naar tevredenheid verloopt, nodigen we je uit voor een tweede gesprek. Bij dit gesprek maak je onder andere kennis met jouw clustermanager. Pas jij bij ons en wij bij jou? Dan bespreken we de arbeidsvoorwaarden.

Wat houdt de screening in?

Omdat je bij Translink komt te werken in een omgeving waar veiligheid hoog in het vaandel staat, checken we een aantal zaken voor je in dienst komt. Dit zijn:
  • Identiteitsbewijs (ID-kaart of paspoort)
  • Originele diploma’s
  • Referenties
Is alles rond? Dan feliciteren we je en heten we je hartelijk welkom bij Translink!