Onze recruiter

Gertjan van Swieten
Tel 06 10 42 95 05
““Translink is een jonge, enthousiaste organisatie. We zoeken mensen die durven pionieren, die buiten paden gaan. Maar ook mensen die zorgen voor een stabiele basis van bijvoorbeeld de systemen. Wil jij je steentje bijdragen aan de OV-chipkaart? Kijk eens bij onze vacatures of bel me voor meer informatie.””

Werken bij Translink


Miljoenen klanten reizen elke dag veilig en gemakkelijk met de OV-chipkaart. En iedereen heeft er een mening over. Per jaar verwerken we zo meer dan 2 miljard transacties. Wat ons betreft worden dat er nog veel meer. Bovendien willen we dat reizen met het openbaar vervoer voor al die mensen in de toekomst nog makkelijker wordt. Om dat mogelijk te maken brengen we vele partijen bij elkaar. Dat alles bij elkaar levert een uitdagend werkveld. Durf jij je daarin te begeven? Kom maar op!

Wij geloven dat vrijheid in je (werk)leven het beste in iedereen naar boven haalt. Bij ons kies je een werkplek die past bij je werk van dat moment, dat noemen wij Eigentijds Samenwerken. 
 

Vacatures

 

Lees verder

Ontmoet je collega's

Ben jij benieuwd wat werken bij Translink betekent? Wie kan dat je beter vertellen dan onze collega’s zelf. Angelique, Ted, Milou, Jörgen en Peter nemen je mee in hun werk bij Translink.

Lees verder

Waarom Translink?

Onze medewerkers bepalen het succes van onze organisatie. Zij zorgen voor goede dienstverlening en tevreden klanten. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers het reizen met de OV-chipkaart nog makkelijker maken. Werken in een open, informele sfeer. Kansen krijgen om jezelf te ontwikkelen. Zowel persoonlijk als vakinhoudelijk.

Lees verder

Selectie

Heb je een leuke vacature gezien? Dan zien wij jouw cv en motivatie graag tegemoet. Zodra wij jouw sollicitatie ontvangen, krijg je een bevestiging. Je hoort binnen twee weken of we nader kennis met je willen maken. Zijn we er allebei over uit dat bij ons jouw droombaan ligt? Dan stemmen we de arbeidsvoorwaarden met je af en kun je aan de slag!

Lees verder

Open sollicitatie

Wil jij graag bij Translink werken, maar staat er geen passende vacature open? Als jij je gegevens hier achter laat, kijken wij of er binnenkort plek voor jou is.

Lees verder

Privacystatement

Lees verder