23 apr 2020

Translink heeft een goed jaar achter de rug. De reizigers en klanten -waaronder OV-bedrijven- waarderen de continuïteit van de dienstverlening en de innovatie daarvan. Dat stelt Translink in het jaarverslag 2019, dat vandaag is gepubliceerd. Translink staat aan de vooravond van de introductie van nieuwe betaalvormen in het OV, die moeten resulteren in meer gemak voor de reiziger, lagere kosten en een (nog) hogere klanttevredenheid.

lees meer
02 apr 2020

Translink en het CBS hebben vandaag de landelijke OV-monitor gelanceerd. De monitor, die in samenwerking met de sector is ontwikkeld, geeft inzicht in het gebruik van het openbaar vervoer en brengt de samenhang met andere vervoersmiddelen in beeld. Het inzicht in het OV-gebruik kan onder meer beleidsmakers helpen het openbaar vervoer efficiënter en effectiever te maken, en de dienstverlening aan de reiziger te verbeteren.

lees meer
13 feb 2020

Na acht jaar met grote passie en veel plezier werkzaam te zijn geweest voor Translink, is het voor Algemeen directeur Arco Groothedde tijd om de volgende stap in zijn carrière te zetten. In nauwe samenspraak met de Raad van Commissarissen draagt hij per 1 mei 2020 zijn functie over.

lees meer
26 aug 2019


PERSVRAGEN

U kunt ons met persvragen bereiken via:
Telefoon
033 - 467 2000
Woordvoerder
Gerbrant Corbee
06 - 15 51 19 33
gerbrant.corbee@translink.nl